Waar gáát dit nou eigenlijk helemaal over?!

De afgelopen tijd gebeurde er in mijn leven een heleboel (wel en juist ook niet) en dat hield me bezig. Ik lag er wakker van, het zweet brak me soms uit, ik voelde me zwaar, had een onbestemd en weeïg gevoel in mijn maag. Kortom, niet blij en letterlijk niet lekker in mijn vel! En hoe ik ook nadacht, ik kon mijn eigen vicieuze cirkel, mijn impasse niet doorbreken. Terwijl ik er heel goed in ben om anderen daarbij te helpen, kon ik blijkbaar mezelf niet uit de modder halen. Met toenemende wanhoop vroeg ik me af: waar gáát dit nou eigenlijk echt over?!
Dus wat deed ik (uiteindelijk)? Juist, ook weer eens iemand raadplegen die mij uit mijn denkkader kon halen (want nadenken brengt nooit iets nieuws) en toen donderde het kwartje met enorm geraas door: ik liet mij weer leiden door allerlei gedachten die gebaseerd waren op (deels onbewuste) angst. KEDÈNG!! Liefdevol gebracht, en geen nieuwe boodschap, maar ik had het even heel hard nodig om dit van een ander te horen en letterlijk weer bij bewustzijn te komen ;-).
Met dat bewustzijn kwam opnieuw het besef hoe ik het anders kan gaan doen: Liefde weer als leidraad nemen in mijn leven. Ik her-innerde mijn eigen credo: doorbreek je impasse, luister naar je hart (ja, practice what you preach!).
En om mijn hart zo duidelijk mogelijk te kunnen horen en voelen, ga ik het weer voeden. Voeden met alles wat mij inspireert, en bovenal met Liefde. En het werkt! Nu ik me daar weer op focus, zie, hoor en lees ik overal om me heen prachtige initiatieven van prachtige mensen die eenzelfde doel hebben als ik: het hart en de liefde voelbaar maken in mensen en dus de wereld, als antwoord op de angstgedreven chaos die nu wereldwijd zo merkbaar is. Ik laat me weer raken en inspireren. Resultaat: ik voel me lichter, de wereld lijkt lichter, ik ben weer in beweging. Mijn impasse doorbroken, wat een bevrijding!
Laat je raken en raak anderen, laat de liefde stromen, dáár gaat het uiteindelijk over. En ik wil je daar graag bij op weg helpen.
Een van de belangrijkste beslissingen die je in je leven moet maken, is of je in een vriendelijk of in een vijandig universum leeft.
Albert Einstein
Ik heb opnieuw gekozen. Wat kies jij?
(Ik lees graag je reactie hieronder, waarvoor mijn hartelijke dank!)
PS Wil jij ook dat jouw leven en jouw contacten weer wèrkelijk ergens over gaan? Lees dan snel over de meerdaagse Kom thuis in je hart. Van 10-12 mei kun je weer meedoen aan dit prachtige programma!
This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*