Aanbod

Keuzes maken doen we allemaal, dagelijks. Veel keuzes gaan onbewust, en liggen ten grondslag aan bepaald gedrag èn gevoel. Dit noemen we vaak ‘de automatische piloot’.  Meestal is dat niet erg, maar soms loop je er helemaal in vast, of raak je in de knoop met je gevoel. Zo ben je de regie kwijt, en word je speelbal van je gevoelens of wat je lijkt te overkomen. Je wil dan wel veranderen, maar je weet niet wat en hoe. Soms is er een directe oorzaak voor je lichamelijke of geestelijke klachten, vaak ook niet.

Ik bied een programma waarin je op verschillende manieren, opbouwend in intensiviteit en diepgang, en passend voor elk budget, kunt werken aan het doorbreken van je impasse, het ontwarren van je gevoelsknoop, door te luisteren naar je hart. Want jij weet dat je hart de meest authentieke richtingaanwijzer is in je leven, dat daar de antwoorden verscholen liggen. Ik help je daar graag (meer) contact mee te krijgen. Hieronder mijn huidige aanbod.

Telefonische inzichtsessie
(eerste hulp bij vicieuze cirkels)
Zit je jezelf in de weg en word je er nú, op dit moment, hartstikke gek van? Ben je verwikkeld in een wirwar van gedachten en/of gevoelens? Laat me je dan helpen weer grip te krijgen op jezelf. Lees hier verder hoe je in korte tijd meer inzicht krijgt hoe je je vicieuze cirkel kunt doorbreken.

Routekaart naar je hart
(eenmalige, verhelderende sessie van 1 dagdeel)

Wil je niet zozeer hulp bij een acute vraag, maar juist meer inzicht in hoe jouw innerlijke landkaart er uit ziet? Waar loopt jouw hoofdweg (hartepad) en waar dwaal je af? Wanneer ga je een doodlopende weg in en hoe kun je dat op tijd herkennen? Neem dan een ochtend of middag vrij en breng jouw route(s) in kaart. Lees hier verder over deze ontdekkingsreis die jou in staat stelt om via je innerlijk kompas weer op jouw hoofdweg te komen: naar een zinvol leven met vitaliteit en plezier.

Volg je Hartepad – in 7 sessies op weg
(intensieve 1-op-1 begeleiding)
*
Inzichten zijn waardevol, maar soms niet genoeg. Je weet misschien wel waar je in vastloopt, maar nog niet hoe. Dan wil je meer tijd nemen om te werken aan een verandering in je leven die ook werkelijk stand houdt, duurzaam is. Je wil juist voorkomen dat je toch weer terugvalt in je oude patroon. Lees hier verder ->

Ben je benieuwd wat mijn begeleiding je kan opleveren? Lees dan deze ervaringen.

Wil je een afspraak, of heb je nog vragen? Mail of bel 06 – 21 22 1954.

* Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVPA. Veel zorgverzekeraars vergoeden daarom deze kosten in de aanvullende verzekering (rubriek Alternatieve geneeswijzen).