aanbod

Ik bied een programma waarin je op verschillende manieren, opbouwend in intensiviteit en diepgang, kunt werken aan het doorbreken van je impasse, het ontwarren van je gevoelsknoop, door te luisteren naar je hart. Want jij weet dat je hart de meest authentieke richtingaanwijzer is in je leven, dat daar de antwoorden verscholen liggen. Ik help je daar graag (meer) contact mee te krijgen. Hieronder mijn huidige aanbod.

hulp op afstand

Mijn praktijkruimte is weer open. Maar corona is nog niet de wereld uit. Daarom bied ik naast mijn gebruikelijke therapievormen twee andere mogelijkheden - op gepaste afstand - die goed blijken te werken: video- en wandelconsulten. Lees hier hoe dit voor jou kan werken.

telefonische inzichtsessie

(eerste hulp bij vicieuze cirkels)
Zit je jezelf in de weg en word je er nú, op dit moment, hartstikke gek van? Ben je verwikkeld in een wirwar van gedachten en/of gevoelens? Laat me je dan helpen weer grip te krijgen op jezelf. Lees hier verder hoe je in korte tijd meer inzicht krijgt hoe je je vicieuze cirkel kunt doorbreken.

routekaart naar je hart

(eenmalige, verhelderende sessie van 1 dagdeel)
Wil je niet zozeer hulp bij een acute vraag, maar juist meer inzicht in hoe jouw innerlijke landkaart er uit ziet? Waar loopt jouw hoofdweg (hartepad) en waar dwaal je af? Wanneer ga je een doodlopende weg in en hoe kun je dat op tijd herkennen? Neem dan een ochtend of middag vrij en breng jouw route(s) in kaart. Lees hier verder over deze ontdekkingsreis die jou in staat stelt om via je innerlijk kompas weer op jouw hoofdweg te komen: naar een zinvol leven met vitaliteit en plezier.

volg je Hartepad – in 7 sessies op weg

(intensieve 1-op-1 begeleiding)
Inzichten zijn waardevol, maar soms niet genoeg. Je weet misschien wel waar je in vastloopt, maar nog niet hoe. Dan wil je meer tijd nemen om te werken aan een verandering in je leven die ook werkelijk stand houdt, duurzaam is. Je wil juist voorkomen dat je toch weer terugvalt in je oude patroon. Lees hier verder over dit traject.

Ga terug

Copyright 2021 - Carla Trappenburg, hartepad

Lid NVPA reg.nr. 100787 | RBCZ lic. nr. 204472R