blog: het hartepad-concept Nu ook praktijk in Sommelsdijk

Het is zover - nu ook praktijk in Sommelsdijk

Het is zover! Ik open nu ook de deuren van mijn praktijk in Sommelsdijk, op mijn heerlijke eiland Goeree-Overflakkee (ZH). Ik woon daar inmiddels ruim vijf jaar en ben elke keer weer blij als ik het eiland op rij.

Hiermee wordt de verdeling van mijn werkdagen iets anders. Ik blijf de donderdag en vrijdag in Den Haag aan het werk, in het fijne pand aan de Frankenslag. De overige dagen ben ik te vinden op Flakkee, en werk ik op woensdag in Sommelsdijk. Ook in een fijne omgeving, op een uurtje rijden van Den Haag.

Mijn verhuizing in 2018 naar de perenboomgaard bij Sommelsdijk bleek al snel een schot in de roos. En dat was eigenlijk niet zo gek. De afgelopen jaren heb ik tijdens mijn opleiding tot biografisch coach weer teruggevonden waar ik als kind zo blij van werd. Langzaam maar zeker kwam mijn lang gekoesterde droom weer terug: buiten wonen, met paarden achter m’n huis. Die staan er nu ook, al zijn ze niet van mij 😉. Deze herontdekking, en nog veel andere, geven mijn leven steeds meer de invulling die echt bij mij past: ik leef naar hartelust!

Vind jij Den Haag ver, of wil je graag in een landelijke omgeving aan de slag met je levensvragen? Je bent van harte welkom in Sommelsdijk voor psychosociale therapie, levensvragen en zingeving. Bekijk hier mijn aanbod.

naar vorige pagina

Copyright 2024 - Carla Trappenburg, hartepad