hulp op afstand

 

De coronatijd ontregelt. Ik kan me voorstellen dat dit grote impact heeft (gehad) op jou en de mensen om je heen. Onzekerheid en angst triggeren nu eenmaal overlevingsmechanismen. Juist in deze tijd is misschien nog wel meer steun nodig dan voorheen. Ik help je graag bij vragen die zich in jouw leven aandienen.

Mijn praktijkruimte is open. Maar corona is nog niet de wereld uit. Daarom bied ik naast mijn gebruikelijke therapievormen twee andere mogelijkheden - op afstand - die goed blijken te werken:

Videoconsulten

Via een beveiligde beeldverbinding onderzoeken we samen je hulpvraag, op basis van jouw antwoorden op een aantal vragen. Ik heb inmiddels de ervaring dat je ook via beeld en geluid een goed gevoel van veiligheid en nabijheid kunt opbouwen. Je proces komt in beweging, je kunt doordringen in de diepere, onbewuste lagen van jezelf.  

Wandelconsulten

Een goed alternatief is samen gaan wandelen. Al lopend in de natuur (bos, duinen, strand) kunnen we de onderlinge afstand bewaren en elkaar toch in de ogen kijken.

Wanneer je behoefte hebt aan mijn begeleiding, mail me dan voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Boekje hartelust

Het gelukkige toeval wil dat mijn boekje hartelust verschenen is. Hartelust kan je helpen meer helderheid en grip te krijgen op innerlijke onrust en verwarring.

Je kunt hier het boekje gratis downloaden, of bestellen per post.

Copyright 2021 - Carla Trappenburg, hartepad

Lid NVPA reg.nr. 100787 | RBCZ lic. nr. 204472R