routekaart naar je hart

verhelderende dieptesessie - dagdeel


‘Ik vond het prettig om een hele middag beschikbaar te hebben. Het voelde als een geschenk aan mezelf, dat ik een hele middag in het middelpunt stond, en dat alles goed was. Ik voelde me verwend, ook door de mooie ruimte, de bloemen, de thee, het lekkers.’

De Routekaart naar je hart is een krachtig focusmoment, een compacte, intensieve verkenning van waar jij de neiging hebt af te dwalen van je levensweg, je verlangen. Ben je even de richting kwijt, stagneert je pad of ben je tijdelijk gedesoriënteerd door gebeurtenissen in je leven?

Van stagnatie naar beweging

Mogelijk herken je je in (één van) de volgende ‘frustraties’:

- Ik ben boos! (of verdrietig) In de greep van een emotie
- Ik weet het niet! Twijfel over een belangrijke keuze of stap
- Zo gaat het nou altijd! Een hardnekkig patroon, de ‘automatische piloot’
- Ik voel helemaal niks….Je weet niet wat er is, maar je hart zit gewoon op slot
- Ik kom niet meer van die bank af. Moeheid, lamgeslagen gevoel, niet vooruit te branden
- Ik zie het niet meer zitten. Geen perspectief, je staat voor een grote ‘muur’

 

In  4 uur brengen we de huidige, wellicht verouderde sporen van je binnenwereld in kaart, en help ik  je  aan inzicht en mogelijkheden om je hart, je verlangen weer als kompas te gebruiken. Zodat jij je hartepad kunt vervolgen, met meer emotionele vrijheid en innerlijke richting.

‘Ik verwachtte rationeel inzicht, maar heb veel meer gekregen.(…) Ik zie en merk hoe je intuïtief werkt en op het moment bepaalt welk middel je inzet. Voor mij had het fysieke werk de meeste invloed. Ik noem het inzicht dat ik daardoor kreeg een ‘spirituele ervaring’. Daarmee bedoel ik niks bovenaards, maar wel dat het inzicht veel verder gaat dan dat ik het met mijn hersenen begrijp. Het zit in mijn lijf. Ik ben nieuwsgierig naar nog meer ervaringen, en ik zal – als ik er aan toe ben – graag weer voor een halve dag naar Den Haag komen.’

Na afloop ga je naar huis met hernieuwde energie, zicht op een volgende stap, en vooral: je bent in beweging gekomen. Jij hebt weer de regie in handen, je kunt vooruit!

Wil je weten wat de belangrijkste triggers zijn die jou op een dwaalspoor brengen? En vooral: welke route je nodig hebt om weer op je hartepad te komen?  Neem dan contact met me op voor deze verhelderende ontdekkingsreis.

Tarief: € 325,- 

<- Terug naar Aanbod

Copyright 2024 - Carla Trappenburg, hartepad