hartelust

In een schrijfproces van vijf jaar ben ik doorgedrongen in de essentie van mijn werk.
Het resultaat is hartelust, een compact, overzichtelijk en toegankelijk boekje. Een boekje dat jou in eenvoudige bewoordingen vertelt hoe vicieuze cirkels, met frustraties en onmacht als gevolg, zich in de loop van je leven opbouwen.

We leven in een onrustige wereld. Veel is onzeker of onduidelijk. Dit kan grote impact hebben op jou en de mensen om je heen. Onzekerheid en angst triggeren nu eenmaal overlevingsmechanismen, we schieten in gewoontegedrag waar we weinig grip op lijken te hebben.

Deze tijd vraagt van ons een nieuwe manier om je tot jezelf, elkaar en de wereld te verhouden. Ik hoop van harte dat hartelust een bijdrage kan leveren aan het bewust worden van je oude patronen, en een aanzet kan geven hoe dit gewoontegedrag te doorbreken. Zodat je vanuit liefde en innerlijke rust kunt (samen)leven.

Kijk (of lees) hier een interview over aanleiding en doel van hartelust.

hoe kom ik er aan?

Het boekje heeft een bescheiden omvang van 48 pagina's, en zit boordevol inhoud.
Bekijk hier hoe het er uit ziet (site vormgever)

Hartelust is op twee manieren te lezen.

Je kunt het als e-book downloaden. De pdf kun je lezen op je laptop, tablet of telefoon, waar je maar wilt.
De pdf is gratis.

 

Als je het echt in handen wilt hebben, in je boekenkast wilt zetten of in je tas wilt stoppen, dan is een papieren exemplaar natuurlijk onmisbaar.
Een fysiek boekje kost € 10,- (ex € 3,65 verzendkosten)

Let op: als je twee boekjes tegelijk bestelt, dan blijven de verzendkosten gelijk. Een mooie gelegenheid om (naar) hartelust uit te delen?

 

Tekst achterflap

Naar hartelust leven. Met alle kracht en kwaliteit die je in je hebt. Onbevangen omgaan met anderen. Jezelf zijn. Wie wil dat nou niet? Maar hoe doe je dat? Want je weet, het gaat niet vanzelf. Je moet er iets voor doen. Je loopt tegen jezelf aan. Misschien beter gezegd, tegen degene die je aanziet voor jezelf. Wie is dat toch? Een hernieuwde kennismaking met jezelf – daarover gaat dit boekje. Je ontdekt waar je nu bent in je leven en hoe je daar terecht gekomen bent. Met inbegrip van je frustratie en onmacht.

Copyright 2024 - Carla Trappenburg, hartepad