wie is carla

Mijn hele leven ben ik al nieuwsgierig naar mensen: wat bezielt hen, hoe leven ze, waarom doen ze wat ze doen. Eerst keek ik op fysiek niveau als medisch analiste, later verdiepte ik me jarenlang als communicatie-adviseur in het gedrag van mensen en hun omgang met zichzelf en de omgeving. Ik volgde NLP-opleidingen, Voice Dialogue, Intuitieve Ontwikkeling, de modules Werken met Bezieling en Natuurcoaching en de beroepsopleiding Transpersoonlijke Therapie bij het Boswijk Instituut. Ook verdiepte ik mij in de familiedynamieken via de opleiding Systemisch denken en werken. Als EMDR-therapeut voeg ik aan mijn therapeutische mogelijkheden een extra dimensie toe.
Inmiddels heb ik mij ook geschoold in het werken met levensvragen. Als zingevingscoach help ik een nieuw toekomstperspectief te creëren met het eigen leven als bron voor antwoorden.
Via veel bijscholingen heb ik me verder geprofessionaliseerd in uiteenlopende thematiek zoals rouw- en verliesverwerking, begeleiding bij seksueel misbruik en intimidatie, zingeving en traumaverwerking (lees meer over mij op LinkedIn)

‘Voor als je dingen doet die je eigenlijk niet wilt, of dingen niet doet die je eigenlijk wèl wilt…’

Ik begeleid mensen die ernaar verlangen authentiek en autonoom te leven, recht vanuit hun hart, maar zich daar op dit moment in beperkt voelen. Gevoelsknopen of gedachtecirkels maken dat ze (tijdelijk) vastlopen of ze beseffen – al dan niet door een crisis – dat ze zich niet meer gelukkig voelen bij keuzes uit het verleden. Ze weten dat hun hart hierbij uiteindelijk de juiste richting kan geven maar kunnen daar om uiteenlopende redenen niet gemakkelijk bij.

Ik nodig mensen uit anders te kijken, naar zichzelf en hun omgeving, waardoor ze zich anders gaan voelen en (opnieuw) kunnen kiezen en leven vanuit hun eigen kracht. Mijn doorleefde persoonlijke ervaring op ditzelfde pad zorgt voor gelijkwaardigheid, respect en een liefdevol hart. Ik loop graag een etappe met je mee.

Voel je welkom!

Copyright 2024 - Carla Trappenburg, hartepad